0234c2ce
Pompa Jarum Suntik Laboratorium
Pompa Peristaltik
tgd01-precision-tekanan tinggi-jarum suntik-pompa-produk

produk

R&D sareng produksi pompa peristaltik, pompa jarum suntik laboratorium, pompa jarum suntik mikro, pompa gear precision sareng asesoris anu aya hubunganana

deui >>

tentang Kami

Timbal Cairan Téhnologi Co., Ltd.

naon urang ngalakukeun

Lead Fluid Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu diadegkeun dina Oktober 1999, sareng khususna dina R&D, produksi sareng penjualan pompa peristaltik, pompa gear, pompa jarum suntik sareng bagian anu aya hubunganana sareng transfer cairan.LEADFLUID ngagaduhan ISO9001, CE, ROHS, REACH.Kami keukeuh dina inovasi pompa anyar sareng nampi téknologi anu dipaténkeun.Produk anu loba dipaké dina tatanén, biotéhnologi, filtration, kimia, lingkungan, industri farmasi jsb Diterangkeun cairan Téhnologi Co, Ltd utamana kalibet dina pompa peristaltic, pompa gear, pompa jarum suntik jeung pompa ODM jeung kontrol precision patali panalungtikan cairan jeung pamekaran, produksi sareng penjualan…

deui >>

diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.

INQUIRY
  • Profésional

    Profésional

    Kusabab 1999, fokus kana pangiriman cairan pikeun leuwih ti 20 taun, téhnologi dewasa, sakabéh produk anu timer dimekarkeun, utamana ngalibetkeun numput precision, ngawengku laboratorium sarta pasar industri.

  • TRACEABILITY

    TRACEABILITY

    Sistim jasa sampurna, parabot inspeksi canggih pikeun mastikeun kualitas produk, traceability sakabeh proses unggal produk.

  • INOVASI

    INOVASI

    Urang boga 20 insinyur profésional sarta ahli industri, panalungtikan teknis profésional sarta tim pamekaran, lengkep garis produk oem, pangalaman design euyeub, nyadiakeun pangalusna aliran ngadalikeun solusi.

aplikasi

Kinerja sareng kualitas produk urang dipuji pisan

  • Pangalaman Pangalaman

    Kusabab 1999, 20+ Taun Ngalaman Dina Pompa Peristaltik, Pompa Syringe, Pompa Gear Sareng Pompa ODM.

  • Kualitas Kualitas

    Kami ngagaduhan ISO9001 CE, ROHS, REACH, Kualitas Produk Nyumponan Standar Internasional

  • Service Service

    Boga Penjualan Profesional, R&D sareng Tim Saatos Penjualan, Sistem Manajemén Kualitas Ketat, Layanan Online 24 Jam

  • Patén Patén

    50 patén-patén 3 patén-patén penemuan, 17 modél utilitas, 13 patén-patén penampilan, hak cipta parangkat lunak, disertipikasi ku sistem manajemén hak cipta intelektual (anu munggaran di industri)

  • ODM ODM

    Kami Mibanda 20 Insinyur Profesional Sareng Ahli Industri, Tim Panaliti sareng Pangembangan Téknis Profesional, Garis Produk OEM Lengkep, Pangalaman Desain Beunghar, Nyadiakeun Solusi Ngadalikeun Aliran Pangsaéna.

warta

Kami komitmen pikeun janten cikal bakal sareng pamimpin téknologi kontrol cairan

Meunang piala dina dinten anu sami, ranking .

Di dieu, anjeun tiasa ningali fakta warta anu kajantenan atanapi nembe kajantenan di urang

Naon Fungsi Pompa Peristaltik?

Pompa peristaltik henteu sering dianggo dina kahirupan sapopoe, utamina dianggo dina kimia, ...
deui >>

Beda Antara Pompa éléktromagnétik A ...

Pompa peristaltik: médium mindahkeun henteu ngahubungan sareng awak pompa, ...
deui >>

Naon Faktor Anu Mangaruhan Kaakuratan...

Masalah anu mangaruhan katepatan pompa peristaltik sadayana disababkeun ku ...
deui >>